Grand Okan

Destinácia: Turecko » Alanya » Alanya

****x
Grand Okan
Grand Okan Grand Okan Grand Okan
Grand Okan Grand Okan Grand Okan






Termín: od 8.6.2024 do 16.6.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1337311
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84200374
Cena od: 650,30 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Grand Okan   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar animačný program večerný program fitness centrum tenis wellness, spa sauna masáž biliard TV detský bazén vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 123 km
Hotel v blízkosti centra mesta a nákupných možností je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť rušnú dovolenku v obľúbenom letovisku Alanya.

Poloha:
Hotel je situovaný pri známej Kleopatrinej pláži v letovisku Alanya. V blízkom okolí hotela nájdete obchody, reštaurácie a bary. Historické centrum Alanye je od hotela vzdialené iba 2 km. Dostanete sa tam prijemnou prechádzkou alebo tradičnou miestnou dopravou. Medzinárodné letisko v Antalyi leží vo vzdialenosti 123 km a centrum mesta Antalya 133 km.

Vybavenie:

6- poschodová hlavná budova, 155 izieb, 2 výťahy, recepcia, lobby s WiFi, vnútorná reštaurácia, vonkajšia reštaurácia, 3 bary, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, večerné animácie, fitnes, plážový volejbal, stolný tenis, šípky, sauna. Za poplatok: masáže, biliard, basketbal, tenis.


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., bezberiérové izby, centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar, balkón. Za poplatok: trezor.


Stravovanie:
Polpenzia formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 10:30, večere 19:00 - 21:00, lobby bar, snack bar, bar pri bazéne, káva, čaj a voda v cene. Za poplatok: ostatné nealkolické a alkoholické nápoje.

Pláž:

Piesočnato - kamienková Kleopatrina pláž sa nachádza 150 m od hotela. Dostanete sa na ňu cez miestnu komunikáciu. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú za poplatok. Vodné športy sú taktiež spoplatnené.


 

Kalkulácia zájazdu:

Grand Okan:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)